Hae lainaa 100 - 60.000 euroa ilman vakuuksia


Täytä lainahakemus - saat lainapäätöksen heti


Kilpailutamme jopa 30 pankkia puolestasi, täysin ilmaiseksi


Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*
96 €
Korot & kulut*
456 €
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite

Täytä rohkeasti lainahakemus ja saat edullisen lainatarjouksen. Et sitoudu vielä mihinkään. Mukana jopa 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% – 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0-150 €. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100 – 60.000 €.

1
Nopea Rahat tilillesi jopa saman päivän aikana
2
Ilmainen Lainan hakeminen on täysin ilmaista ja päätät itse, hyväksytkö saamasi lainatarjouksen.
3
Edulliset korot Etsimme sinulle sopivan lainan valikoimastamme
4
Ei vakuuksia Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
5
Turvallinen Tietosi ovat aina turvassa

Usein kysytyt kysymykset

Voit tutustua FiksuLainalta useiten kysyttyihin kysymyksiin ennen lainahakemista tai tarvitessasi apua lainahakemuksen täyttämisessä.

 1. Kuinka löydän itselleni sopivan lainan?


  Lainan hakeminen onnistuu sivuillamme ja on nopeaa ja helppoa, eikä sido vielä mihinkään. Siirry tästä lainahakemukseen! Et tarvitse verkkopankkitunnuksia hakemuksen täyttämiseen. Hakemus on sinulle täysin maksuton.
 2. Miksi minun kannattaa käyttää FiksuLainaa eikä asioida suoraan lainantarjoajan kanssa?


  Kun täytät FiksuLainan lainahakemuksen (linkki), saat samalla kertaa tarjouksen usealta eri lainantarjoajalta, yhdellä hakemuksella. Teemme yhteistyötä yli 30 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. FiksuLainan kautta hakeminen parantaa mahdollisuuksia löytää juuri tarpeiseesi sopivaa lainaa.
 3. Paljonko voin saada lainaa?


  FiksuLainan sivulla voit hakea lainaa 100 – 60.000€, 1-20 vuoden maksuajalla. Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat jokaisen hakijan omien kriteereidensä perusteella ja tekevät päätöksen tarjottavasta lainasummasta. Yleensä kuitenkin hakijalle pyritään tarjoamaan haettua lainasummaa.
 4. Voinko hakea lainaa, jos olen työtön, eläkeläinen tai muuten pienituloinen?


  Lainan hakeminen onnistuu kyllä! Tuet tai eläkkeen voit merkitä tuloiksi lomakkeeseen. Jokainen lainantarjoaja tekee itsenäisesti päätökset lainatarjouksista. Yleensä hakijalta vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja säännöllisiä tuloja. Eri pankeilla voi olla erilaisia kriteerejä. Tästäkin syystä kannattaa kysyä tarjous usealta pankilta yhdellä hakemuksella.
 5. Hakemukseni jäi kesken, mitä nyt?


  Jos ehdit syöttää sähköpostiosoitteesi, sinulle pitäisi tulla muistutus, jonka avulla pääset takaisin hakemukseesi. Voit tehdä aina uuden hakemuksen tai olla yhteydessä asiakaspalveluun.
 6. Miten otan käyttöön OmaTilin?


  Kun täytyt lainahakemuksen, lähetämme sinulle kirjautumisohjeet OmaTili -palveluun. Jos olet vanha asiakas, niin voit rekisteröityä sivuillamme.
 7. Voinko hakea lainaa jonkun kanssa?


  Voit ja se parantaa mahdollisuuksia lainaan. Sinun tulee valita hakemuslomakkeessa “Haen lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa”. Toisen hakijan kanssa haettu laina saattaa mahdollistaa edullisemman lainakoron ja suuremman lainasumma saamisen.
 8. Minulla on useita lainoja ja haluan yhdistää ne yhdeksi lainaksi.


  Lainojen yhdistäminen onnistuu; tällöin voit merkitä käyttötarkoitus-kohtaan "Lainojen yhdistäminen". Jos on kertynyt paljon pieniä lainoja, kannattaa ne yhdistää yhdeksi, hinnaltaan edullisemmaksi lainaksi.

Nopea Laina järjestyy tilillesi nopeimmillaan vartissa.
Suomalaiset luotonantajat Palvelun kautta on helppo kilpailuttaa Suomessa toimivat luotonantajat.
Suojattu yhteys Tietosi on aina 100% suojattu salatulla yhteydellä.