Kilpailuta laina ja säästä kustannuksissa

Kilpailuta laina fiksusti – Tavoita yhdellä hakemuksella jopa 25 pankkia ja muuta luotonmyöntäjää.

Muokattu-vaaka-logo-vertaalainaa-scaled-1.jpg
5-Stars.png

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 3000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 9,61%. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja sen kustannusten yhteismäärä 3445€.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 15.000€, korko 6%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 295€, takaisinmaksettava summa 17.700 € sekä todellinen vuosikorko on 6,92%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€, maksuaika 5v, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€, nimelliskorko 5,0%, lainan todellinen vuosikorko on 6,24%. Lainan ja lainan kustannusten määrä 11 623€. 

Lainaesimerkki: Lainaa 6000€, korko 7%, maksuaika 10v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 75€, takaisinmaksettava summa 8960€ sekä todellinen vuosikorko on 8,93%.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 5000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 7,61%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 5587 €.

Lainaesimerkki: Lainan määrä 20.000 €. Nimelliskorko 4,5%. Lainan todellinen vuosikorko 5,27%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 5v. Lainan ja luottokustannusten yhteismäärä 22.726 €.

Lainaesimerkki: Lainaa 25.000€, korko 5%, maksuaika 5v, avausmaksu 0€ ja tilinhoitomaksu 5€/kk, k-erä on 477€, takaisinmaksettava summa 28.607 € sekä todellinen vuosikorko on 5,57%.

Lainaesimerkki: Lainaa 10.000€. Nimelliskorko 4,5%. Laina todellinen vuosikorko 6,1%. Avausmaksu 49€. Takaisinmaksuaika 3v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 10.941€.

Esittelemme, vertailemme ja kilpailutamme lainoja, joiden minimi laina-aika on 3 kuukautta ja maksimi laina-aika on 240 kuukautta. Lainan voi aina maksaa takaisin myös aikaisemmin, ilman ylimääräisiä kuluja. Nimellinen vuosikorko riippuu valitusta lainatuotteesta, lainasummasta sekä laina-ajasta, ja se voi olla välillä 0 % ja 20 %. Esimerkki: Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10.000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 0 € ja esimerkkikorko 5,0 %. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk.

Palvelumme esittelee mielestämme parhaat lainanvälityspalvelut. Emme siis esittele kaikkia Suomen pankkeja ja lainapalveluita, vaan ainoastaan ne, jotka mielestämme ansaitsevat tulla esitellyiksi. Olemme yhteistyössä joidenkin listalla olevien lainapalveluiden kanssa. Voimme siis saada korvauksena välityspalkkion heille ohjatuista asiakkaista. Tämä välityspalkkion suuruus vaikuttaa listan järjestykseen. Pyrimme pitämään lainapalveluiden tiedot ajan tasalla ja varaamme oikeuden kaikkiin virheisiin.

Viisi syytä kilpailuttaa laina FiksuLaina.fi palvelussa:

 1. FiksuLaina.fi on kotimainen, maksuton ja erittäin nopea palvelu. Voit kilpailuttaa lainan ja saat lainapäätöksen heti, kun olet täyttänyt lainahakemuksen. Useimmat pankit ja rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen saman tien ja saat rahat tilillesi jopa 5 minuutin sisällä hakemuksesta tai ainakin saman päivän aikana.
 2. Lainan kilpailutus on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Et tarvitse myöskään verkkopankkitunnuksia hakemuksen tekemiseen.
 3. Säästät koroissa, kun kilpailutat lainan yhden toimijan sijaan usealla eri pankilta. Toimimme yhteistyössä yli 25 tunnetun pankin ja muun lainantarjoajan kanssa. FiksuLainan kautta voit kilpailuttaa ja etsiä juuri sinulle sopivat lainatarjoukset eri pankkien valikoimasta.
 4. Voit kilpailuttaa lainat ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikki palvelumme kilpailuttamat lainatuotteet ovat vakuudettomia lainoja, joten sinulla ei tarvitse olla erillistä vakuutta tai takaajaa voidaksesi hakea lainaa.
 5. FiksuLaina on turvallinen ja suosittu. Yksityisyyden suoja on meille oletusarvo ja vaadimme ehdotonta luotettavuutta myös kumppaneiltamme.

Pyydä maksuton lainatarjous, saat lainapäätöksen heti!

Me autamme sinua kilpailuttamaan lainat, sinä valitset parhaan.

Lainojen kilpailutus - UKK

FiksuLainan kautta kilpailutat yhdellä hakemuksella useita tunnettuja pankkeja sekä muita pienempiä rahoituslaitoksia. Saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä se velvoita sinua ottamaan lainaa.

Voit kilpailuttaa lainan palvelussamme jos olet täysi-ikäinen suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat käyttää FiksuLainan palvelua lainan kilpailuttamiseen.

Jos sinulla on yksi vanha laina, jonka korko on mielestäsi liian suuri, voit kilpailuttaa sen lainan uudelleen palvelussamme. Jos sinulla on useita pieniä lainoja joista maksat päällekkäisiä kuluja, voit hakea palvelustamme yhdistelylainaa ja maksaa sillä pois kaikki päällekkäiset lainasi. Lainojen yhdistäminen laskee lainan kuluja, sillä silloin maksat kiinteät kulut vain yhdestä lainasta. Monesti myös lainan korko on pienempi, kun kyseessä on yksi hieman suurempi laina, monen pienen lainan sijaan.

Jos syötit sähköpostiosoitteesi lainahakemukseen ja sen jälkeen jätit sen kesken, saat automaattisen ilmoituksen keskeneräiseksi jääneestä lainahakemuksesta. Muistutuksessa on myös linkki josta pääset jatkamaan lainahakemuksen täyttämistä. Toki voit aloittaa myös uuden hakemuksen täyttämisen milloin vain.

Jos sait meiltä nykyistä lainaasi paremman lainatarjouksen, voit hyväksyä saamasi lainatarjouksen ja maksaa sillä vanhan lainasi pois. Jatkossa lyhentäisit uutta lainaasi valitsemasi maksuohjelman mukaan.

Lainan kilpailutus tarkoittaa lainan ehtojen, kulujen ja korkojen vertailemista eri pankkien ja muiden luotonmyöntäjien välillä. Lainan kilpailuttamisen avulla pyritään aina löytämään kuluiltaan mahdollisimman edullinen ja ehdoiltaan mahdollisimman sopiva lainatarjous.

Lainan korko määräytyy aina lainanhakijan henkilökohtaisten ominaisuuksien mukaan. Saat selville oman korkotasosi pyytämällä meiltä henkilökohtaisia lainatarjouksia. Lainatarjousten pyytäminen on maksutonta eikä se velvoita sinua hyväksymään ainuttakaan lainatarjousta.

Lainan kilpailutus on palvelussamme täysin maksutonta. Voit siis huolettaa kilpailuttaa lainan milloin tahansa, ilman että siitä kertyy mitään kuluja. Kilpailuta laina summille 1000 – 60.000 euroa.

Kyllä voit. Jos haluat paremmat mahdollisuudet saada hyväksytty lainapäätös ja mahdollisimman edullinen korko, kannattaa kilpailuttaa laina yhdessä toisen hakijan kanssa. Täytä lainahakemuksessa toisen hakijan tiedot osiossa ”Yhteishakijan tiedot”. Kun lainalla on kaksi yhteisvastuulista hakijaa, ovat molemmat hakijat silloin myös vastuussa lainan takaisinmaksusta.

Pankit ja rahoitusyhtiöt tekevät aina itsenäisen päätöksen siitä, kenelle he lainaa myöntävät. Lainapäätökseen vaikuttaa positiivisesti hyvä maksuhistoria ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Nostettuun lainaan voi tehdä ylimääräisiä maksusuorituksia milloin vain. Lainan voi myös maksaa takaisin yhtenä kertamaksuna milloin vain. Korkoa maksetaan vain siltä ajalta, jonka laina on ollut nostettuna. Jos haluat maksaa lainaa takaisin ylimääräisinä suorituksina, kannattaa siitä sopia sen rahoitusyhtiön kanssa, josta laina on nostettu. Näin saat varmistettua sen, että ylimääräinen lyhennys menee varmasti perille.

Laina kannattaa kilpailuttaa lainanvälityspalvelussa joka on erikoistunut juuri lainojen kilpailuttamiseen. Näin varmistat sen, että tulet saamaan useita lainatarjouksia vertailtavaksesi ja saat itse päättää minkä lainatarjouksista haluat hyväksyä.

Voit aloittaa lainan kilpailuttamisen FiksuLainan palvelussa juuri silloin kuin se sinulle parhaiten sopii. Me autamme sinua kaikkina kellonaikoina ja jokaisena viikonpäivänä.

Kuka voi kilpailuttaa lainan FiksuLainalla?

Ikä:

 • Sinun tulee olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18 vuotias.

Tulot:

 • Sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

Maksuhistoria:

 • Sinulla on oltava puhtaat luottotiedot. Merkintä maksutiedoissa johtaa automaattisesti hylättyyn lainapäätökseen.

Muuta tärkeää:

 • Voit kilpailuttaa lainan summille 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on valittavissa 1 – 15 vuoden ajalle.
 • Voit kilpailuttaa lainoja joihin ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta lainat FiksuLainan avulla

Helpoiten kilpailutat lainan kotimaisessa FiksuLaina.fi palvelussa, jossa se on:

Fiksua – Yksi hakemus tavoittaa yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta

Nopeaa – Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Maksutonta – Kilpailuta laina ilmaiseksi, me emme peri siitä mitään palvelumaksuja

Turvallista – Yksityisyyden suoja on meille oletusarvo ja vaadimme ehdotonta luotettavuutta myös kumppaneiltamme

Läpinäkyvää – Näet lainatarjouksista eriteltyinä kaikki kulut ja korot

FiksuLaina on suosittu ja täysin maksuton palvelu lainojen kilpailuttamiseen. Kilpailutettuasi lainat saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Lainatarjouksista näet helposti lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierän suuruuden, nimelliskoron ja lainan todellisen vuosikoron, sekä muut lainaan liittyvät kulut. Halvin laina löytyy lainan todellista vuosikorkoa vertailemalla. Aloita lainavertailu tai lainojen yhdistäminen kilpailuttamalla lainat maksutta kotimaisessa FiksuLaina.fi palvelussa.

Kilpailuta lainat pankkia vaihtamatta

Kun kilpailutat lainat palvelussamme, tulet saamaan lainatarjouksia perinteisiltä pankeilta ja myös niin sanotuilta digipankeilta, jotka ovat vain verkossa toimivia pankkeja. Näiden lisäksi voit saada lainatarjouksia myös muilta rahoituslaitoksilta.

Se minkä pankin tai rahoituslaitoksen lainatarjouksen hyväksyt, ei vaikuta siihen, missä pankissa käyttötilisi on. Voit siis pitää tiliasioinnin samassa pankissa kuin tähänkin asti, eikä lainan hyväksyminen toisesta pankista vaikuta nykyiseen pankkipalveluusi.

Kilpailuta lainat sitoutumatta mihinkään

Voit kilpailuttaa yli 25 luotonmyöntäjää FiksuLainan palvelun avulla. Me haemme sinulle henkilökohtaiset lainatarjoukset hakemallesi lainasummalle ja valitsemallesi maksuajalle. Toimitettuamme lainatarjoukset saat tutustua niihin tarkemmin kaikessa rauhassa omassa kodissasi. Sinä teet lopullisen päätöksen siitä, halutatko hyväksyä jonkin saamistasi lainatarjouksista.

Tietoa palvelustamme:

FiksuLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa lainan summille 1000–60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1–15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4–20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.