Kulutusluotto

Etsitään sinulle sopivin kulutusluotto – Tavoitat yhdellä hakemuksella jopa 25 pankkia ja muuta luotonmyöntäjää.

✔️ 100% kotimainen palvelu.

✔️ Kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

✔️ Yli 70% saa meiltä useita lainatarjouksia!

Viisi syytä kilpailuttaa kulutusluotto FiksuLaina.fi palvelussa:

 1. FiksuLaina.fi on kotimainen, maksuton ja erittäin nopea palvelu. Voit kilpailuttaa kulutusluoton ja saat lainapäätöksen heti, kun olet täyttänyt lainahakemuksen. Useimmat pankit ja rahoitusyhtiöt käsittelevät hakemuksen saman tien ja saat kulutusluoton tilillesi jopa 5 minuutin sisällä hakemuksesta tai ainakin saman päivän aikana.
 2. Kulutusluoton kilpailutus on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Et tarvitse myöskään verkkopankkitunnuksia hakemuksen tekemiseen.
 3. Säästät koroissa, kun kilpailutat kulutusluoton yhden toimijan sijaan usealla eri pankilta. Toimimme yhteistyössä yli 25 tunnetun pankin ja muun lainantarjoajan kanssa. FiksuLaina kilpailuttaa ja etsii juuri sinulle sopivat lainatarjoukset eri pankkien valikoimasta.
 4. Voit kilpailuttaa kulutusluotot ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikki palvelumme kilpailuttamat kulutusluotot ovat vakuudettomia lainoja, joten sinulla ei tarvitse olla erillistä vakuutta tai takaajaa voidaksesi hakea lainaa.
 5. FiksuLaina on turvallinen ja suosittu. Yksityisyyden suoja on meille oletusarvo ja vaadimme ehdotonta luotettavuutta myös kumppaneiltamme.

Me autamme sinua kilpailuttamaan kulutusluotot, sinä valitset parhaan.

Kulutusluoton kilpailutus - UKK

Palvelumme kautta voit kilpailuttaa ja hakea kulutusluottoa summille 1000 – 60 000 euroa.

Kulutusluotto on kertaluontoinen laina, joka nostetaan tilille yhtenä kertanostona. Kulutusluotto on pankin tai muun rahalaitoksen myöntämä laina, joka voidaan myöntää joko vakuudellisena tai vakuudettomana lainana. Kulutusluotto on suuruudeltaan tuhannesta eurosta aina kymmeniin tuhansiin euroihin. Kulutusluotto on yleiskäsite kertaluontoisesta luotosta, jota haetaan suurempien hankintojen rahoittamiseen. Tyypillisiä kohteita joita kulutusluotolla rahoitetaan, ovat: Auton, veneen tai moottoripyörän hankinta, remontointi, matkustaminen, häät ja kodinkoneen uusiminen.

Vertailemalla useiden pankkien ja muiden rahalaitosten lainatarjouksia, saat paremman mahdollisuuden löytää edullinen kulutusluotto. Kulutusluoton korko määrittää lainan kulut, joten vertailemalla kulutusluoton todellisia vuosikorkoja osaat valita edullisimman lainatarjouksen. Kulutusluoton korko on aina henkilökohtainen ja sen suuruuteen vaikuttaa moni eri asia. Voit tarkistaa oman korkotasosi pyytämällä meiltä tarjousta tarvitsemasi suuruiselle kulutusluotolle.

Kulutusluoton korko määräytyy erikseen jokaisen hakijan ominaisuuksien mukaan. Mitä parempi maksukyky sinulla on, sitä pienemmän koron voit saada. Kulutusluoton koron lisäksi luotonmyöntäjä voi periä myös muita kuluja kuten, avaus- tai tilinhoitomaksuja enintään 150 euron edestä vuodessa. Kulutusluoton nimelliskorko ja nämä muut kulut muodostavat kulutusluoton todellisen vuosikoron.

Kun kilpailutat kulutusluoton FiksuLaina.fi palvelussa, saat henkilökohtaiset lainatarjoukset usealta eri pankilta ja muulta rahoitusyhtiöltä. Lainatarjouksissa on selkeästi eritelty lainan todellinen vuosikorko, joten edullisimman lainatarjouksen löytyminen on helppoa.

Lähetettyäsi lainahakemuksen saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Suurempien kulutusluottojen kohdalla lopullinen lainapäätös voi vaatia tulotositteiden lähettämistä.

Voit hakea kulutusluottoa jos olet täysi-ikäinen suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot.

Kyllä voi. Palvelumme kautta myös eläkeläiset voivat hakea kulutusluottoa, sillä eläkeläisellä on säännölliset eläketulot.

Voitte hakea kulutusluottoa myös yhdessä. Tässä tapauksessa lainahakemukseen tulee täyttää myös yhteishakijan tiedot.

Pankit ja rahoituslaitokset voivat antaa kulutusluotolle edullisemman koron, kun hakemuksessa on kaksi yhteisvastuullista hakijaa.

Kyllä voit. FiksuLainan kautta voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia ja takaajia. Meiltä saat nopeasti useita lainatarjouksia vakuudettomista kulutusluotoista.

Voit pyytää lainatarjoukset kulutusluotolle ilman tulotodistuksia. Lainatarjouksen hyväksyminen edellyttää kuitenkin tulotodistuksen lähettämistä. Jos sinulla ei ole viimeisintä palkkakuittia tallella, voit tulostaa todistuksen tuloistasi myös verohallinnon tulorekisteristä.

Kyllä voi. Luoton ennenaikainen takaisinmaksun mahdollisuus on määritelty laissa, joten siitä ei välttämättä löydy erillistä mainintaa luottoehdoista. Kulutusluottoa voi myös lyhentää ylimääräisillä lyhennysmaksuilla.

Kyllä voit. FiksuLaina suosittelee kilpailuttamaan kulutusluotot vähintään kaksi kertaa vuodessa. Näin saat pidettyä kulutusluoton kulut aina kilpailukykyisellä tasolla.

Kuka voi kilpailuttaa kulutusluoton FiksuLainalla?

Ikä:

 • Sinun tulee olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18 vuotias.

Tulot:

 • Sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

Maksuhistoria:

 • Sinulla on oltava puhtaat luottotiedot. Merkintä maksutiedoissa johtaa automaattisesti hylättyyn lainapäätökseen.

Muuta tärkeää:

 • Voit kilpailuttaa kulutusluoton summille 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on valittavissa 1 – 15 vuoden ajalle.
 • Voit kilpailuttaa kulutusluottoja joihin ei vaadita mitään vakuuksia tai takaajia.

Kilpailuta kulutusluotto FiksuLainan avulla

Helpoiten kilpailutat kulutusluoton kotimaisessa FiksuLaina.fi palvelussa, jossa se on:

Fiksua – Yksi hakemus tavoittaa yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta

Nopeaa – Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

MaksutontaKilpailuta laina ilmaiseksi, me emme peri siitä mitään palvelumaksuja

Turvallista – Yksityisyyden suoja on meille oletusarvo ja vaadimme ehdotonta luotettavuutta myös kumppaneiltamme

Läpinäkyvää – Näet lainatarjouksista eriteltyinä kaikki kulut ja korot

FiksuLaina on suosittu ja täysin maksuton palvelu kulutusluottojen kilpailuttamiseen. Kilpailutettuasi kulutusluotot saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Lainatarjouksista näet helposti kulutusluottojen kokonaiskustannukset, kuukausierän suuruuden, nimelliskoron ja kulutusluoton todellisen vuosikoron, sekä muut kulutusluottoon liittyvät kulut. Halvin kulutusluotto löytyy kulutusluoton todellista vuosikorkoa vertailemalla. Aloita lainavertailu tai lainojen yhdistäminen kilpailuttamalla kulutusluotot maksutta kotimaisessa FiksuLaina.fi palvelussa.

Miksi kulutusluotto kannattaa hakea FiksuLainalta?

Kun haet kulutusluotto FiksuLainalta, saat yhdellä hakemuksella monen eri pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset. Tämä on paljon fiksumpi tapa hakea lainaa, sillä tällä tavoin saat samalla kilpailutettua hakemasi lainan. Jätettyäsi lainahakemuksen palveluumme, saat pian useita lainatarjouksia vertailtavaksesi. Lainatarjouksista näet selkeästi kaikki lainan kulut ja korot. Voit helposti vertailla lainojen todellisia vuosikorkoja löytääksesi itsellesi edullisimman lainatarjouksen. Kauttamme haetulle kulutusluotolle voit valita maksuajan väliltä 1 – 15 vuotta. 

Millainen kulutusluotto sinulle sopii?

Kulutusluottojen välillä on eroja. Lainasumma ja lainan käyttötarkoitus vaikuttavat siihen, mikä on juuri sinulle sopivin kulutusluotto. Jos haet lainatarjouksen kulutusluotosta vain yhdestä pankista, voit yleensä valita vain vakuudettoman ja vakuudellisen kulutusluoton väliltä.

Kun jätät lainahakemuksesi yhden pankin sijaan FiksuLainalle, saat lukuisten pankkien ja muiden rahalaitosten lainatarjoukset vertailtavaksesi.

Kuinka paljon voin hakea kulutusluottoa?

Palvelumme kilpailuttaa kulutusluotot summille 1000 – 60 000 euroa. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa yksin tai yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Miten haen kulutusluottoa?

 1. Täytä sivustollamme oleva lainahakemus
 2. Vastaanota lainatarjoukset (Lainatarjoukset saapuvat 2 minuutin sisällä)
 3. Vertaa lainatarjouksia ja valitse paras
 4. Allekirjoita lainasopimus
 5. Kulutusluotto maksetaan tilillesi

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Saat alustavan lainapäätöksen välittömästi kun olet lähettänyt lainahakemuksen.

Jos alustava lainapäätös on myönteinen, saat lainatarjoukset yleensä noin 2 minuutin sisällä.

Lainatarjouksen allekirjoittaminen saattaa edellyttää tulotodistuksen toimittamista. Kun olet toimittanut tulotodistuksen saat lopullisen lainapäätöksen.

Kulutusluoton korko – miten löydän halvimman kulutusluoton?

Kulutusluoton kulut ja korot saatetaan ilmoittaa eri tavalla eri pankkien kesken. Kulutusluoton kuluja ovat yleisesti: Nimelliskorko, lainan avauskulut ja tilinhoitomaksut. Nämä kulut yhteenlaskettuna muodostavat lainan todellisen vuosikoron.

Vertailemalla lainatarjousten todellisia vuosikorkoja, löydät helposti edullisimman lainatarjouksen. Mitä pienempi lainan todellinen vuosikorko on, sitä edullisemmasta lainasta on silloin kyse.

Halvin kulutusluotto löytyy vertailemalla?

FiksuLainan kautta teet halvimman kulutusluoton löytymisen helpommaksi ja nopeammaksi. Kun saat useiden pankkien lainatarjoukset, saat helposti karsittua pois kaikki kalliit lainatarjoukset.

Lainavertailu ei vie kuin muutaman minuutin, mutta sillä saatu säästö voi lainasummasta riippuen olla jopa tuhansia euroja.

Vertaa myös kulutusluottojen ehtoja ja maksuaikaa?

Lainavertailun tarkoituksena ei ole pelkästään löytää halvin kulutusluotto. Sen sijaan lainavertailun avulla pyritään löytämään juuri sinulle sopivin ja paras kulutusluotto. Tämä tarkoittaa sitä, että kulutusluoton kulujen lisäksi tulee vertailla myös maksuaikaa, kuukausierän suuruutta ja muita lainan ehtoja. Kannattaa esimerkiksi tutkia etukäteen se, antaako pankki tarvittaessa joustoa maksusuunnitelmaan esimerkiksi lyhennys- tai maksuvapaiden kuukausien muodossa.

Tietoa palvelustamme:

FiksuLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa lainan summille 1000–60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1–15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4–20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.