Lainojen yhdistäminen

Hoida lainojen yhdistäminen fiksusti – Tavoita yhdellä hakemuksella jopa 25 pankkia ja muuta luotonmyöntäjää.

✔️ 100% kotimainen palvelu.

✔️ Kilpailutamme lainat puolestasi, täysin ilmaiseksi.

✔️ Yli 70% saa meiltä useita lainatarjouksia!

Viisi syytä yhdistää lainat FiksuLaina.fi palvelussa:

 1. FiksuLaina.fi on kotimainen, maksuton ja erittäin nopea palvelu. Voit yhdistää useat pienet lainat edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Lainapäätöksen saat heti kun olet täyttänyt lainahakemuksen. 
 2. Lainojen yhdistäminen on täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään. Et tarvitse myöskään verkkopankkitunnuksia lainahakemuksen tekemiseen.
 3. Säästät lainojen koroissa ja kuluissa, kun yhdistät lainat yhdeksi edullisemmaksi yhdistelylainaksi. Toimimme yhteistyössä yli 25 tunnetun pankin ja muun lainantarjoajan kanssa. FiksuLaina kilpailuttaa ja etsii juuri sinulle sopivat lainatarjoukset eri pankkien valikoimasta.
 4. Voit yhdistää lainat ilman vakuuksia ja takaajia. Kaikki palvelumme kilpailuttamat lainatuotteet ovat vakuudettomia lainoja, joten sinulla ei tarvitse olla erillistä vakuutta tai takaajaa voidaksesi hakea lainaa.
 5. FiksuLaina on turvallinen ja suosittu. Yksityisyyden suoja on meille oletusarvo ja vaadimme ehdotonta luotettavuutta myös kumppaneiltamme.

Lainojen yhdistäminen – yhdistä lainasi ja säästä

Lainojen yhdistäminen - UKK

Paras yhdistelylaina on sellainen jonka maksuaika, kulut ja kuukausierän suuruus sopivat juuri sinulle. Mitä pienemmät kulut ja korot yhdistelylainassa on, sitä edullisemmasta yhdistelylainasta on silloin kyse. Lainan kulujen lisäksi kannattaa kuitenkin myös tutustua tarkasti lainan muihin ehtoihin, kuten maksuajan joustavuuteen ja kuukausittaisen lyhennyserän suuruuteen.

Lainojen yhdistäminen on mahdollista kaikille täysi-ikäisille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset palkka- tai eläketulot. Kaikkien pankkien asiakkaat voivat yhdistää laina FiksuLaina.fi palvelussa.

Laske yhteen niiden lainojen maksamaton osuus, jotka haluat yhdistää. Pyydä sitten palvelustamme lainatarjous tuolle summalle. Me kilpailutamme lainahakemuksesi automaattisesti noin 25 eri pankin ja muun luotonantajan kesken. Saatuasi lainatarjoukset voit vertailla niitä nykyiseen tilanteeseesi ja halutessasi valita sopivimman lainatarjouksen. Saatuasi uuden lainan, voit maksaa sillä useat pienet lainasi pois.

Lainojen yhdistäminen voi olla vaikeaa, jos pyytää lainatarjousta vain yhdestä pankista kerrallaan. Eri pankeilla on eri kriteerit sille, kenelle he ovat valmiit myöntämään yhdistelylainaa. Saat todennäköisemmin hyväksytyn lainapäätöksen kun pyydät lainatarjouksen mahdollisimman monesta eri pankista. FiksuLainan kautta tavoitat yli 25 eri pankkia ja rahalaitosta, joten saat hyvät mahdollisuudet saada myös hyväksytyn lainapäätöksen.

Yhdistelylainat ovat yleisesti hieman suurempia lainoja, joten niitä myönnetään yleensä pankeista jotka myöntävät suurempia lainasummia. Myös suuria lainoja myöntävät rahalaitokset myöntävät yhdistelylainaa.

Lainojen yhdistäminen on fiksua silloin, jos siitä on sinulle taloudellista hyötyä. Jos voit säästää rahaa lainojen kuluissa ja koroissa, kannattaa lainat silloin yhdistää. Lainojen yhdistäminen myös selkeyttää omaa talouden hallintaa, sillä yhden lainan lyhennys on helpompi hoitaa, kuin usean pienen lainan lyhennykset.

Lainojen yhdistämisellä pyritään saamaan säästöä lainojen kuluihin ja korkoihin. Kun maksat montaa pientä lainaa samanaikaisesti, maksat myös kaikki lainan kiinteät kulut moninkertaisina. Lainojen yhdistäminen selkeyttää myös taloudenhallintaasi, sillä yhtä lainaa on helpompi lyhentää, kuin montaa pientä lainaa.

Sinun kannattaa yhdistää lainasi, jos:

 • Sinulla on useita kalliita lainoja useilta eri lainapalveluilta
 • Haluat saada säästöä lainojen kuluihin
 • Haluat selkeyttää omaa taloudenhallintaasi

Lainojen yhdistäminen ei maksa mitään. Voit siis huoletta pyytää lainatarjoukset palvelustamme milloin tahansa. Lainojen yhdistämisellä pyritään aina saamaan säästöä lainojen kuluihin ja samalla selkeyttä omaan talouden hallintaan.

Paras tapa parantaa omia mahdollisuuksiaan saada hyväksytty yhdistelylainatarjous on se, että hakee yhdistelylainaa yhdessä toisen yhteisvastuullisen hakijan kanssa.

Ei velvoita. Voit milloin vain pyytää maksuttomat lainatarjoukset palvelustamme ilman, että sitoudut mihinkään. Saatuasi lainatarjoukset sinulla on reilusti aikaa tutustua niihin. Jos mikään lainatarjouksista ei houkuttele, voit hylätä ne kaikki.

Sillä ei ole mitään merkitystä mitä lainoja haluat yhdistää. Yleensä yhdistelylainalla maksetaan korkeakorkoisia pienlainoja, luottokorttimaksuja ja muita osamaksuja.

Kuka voi yhdistää lainat FiksuLainalla?

Ikä:

 • Sinun tulee olla täysi-ikäinen, eli vähintään 18 vuotias.

Tulot:

 • Sinulla on oltava säännölliset palkka- tai eläketulot.

Maksuhistoria:

 • Sinulla on oltava puhtaat luottotiedot. Merkintä maksutiedoissa johtaa automaattisesti hylättyyn lainapäätökseen.

Muuta tärkeää:

 • Voit yhdistää lainoja summille 1000 – 60.000 euroa.
 • Maksuaika on valittavissa 1 – 15 vuoden ajalle.
 • Voit hakea yhdistelylainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Yhdistä lainat FiksuLainan avulla

Helpoiten yhdistät lainat kotimaisessa FiksuLaina.fi palvelussa, jossa se on:

Fiksua – Yksi hakemus tavoittaa yli 25 pankkia ja muuta rahoituslaitosta

Nopeaa – Saat yhdellä hakemuksella useita lainatarjouksia

Maksutonta – Yhdistä lainat ilmaiseksi, me emme peri siitä mitään palvelumaksuja

Turvallista – Yksityisyyden suoja on meille oletusarvo ja vaadimme ehdotonta luotettavuutta myös kumppaneiltamme

Läpinäkyvää – Näet lainatarjouksista eriteltyinä kaikki kulut ja korot

FiksuLaina on suosittu ja täysin maksuton palvelu lainojen yhdistämiseen. Pyydettyäsi lainatarjoukset saat nopeasti useita lainatarjouksia vertailtavaksi. Lainatarjouksista näet helposti lainojen kokonaiskustannukset, kuukausierän suuruuden, nimelliskoron ja lainan todellisen vuosikoron, sekä muut lainaan liittyvät kulut. Halvin laina löytyy lainan todellista vuosikorkoa vertailemalla. Aloita lainojen yhdistäminen Vertaalainaa.fi palvelussa.

Kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii henkilöille, joilla on useita eri lainoja, luottokorttimaksuja ja muita osamaksuja. Jos yhdistät kaikki kulutusluotot, pienlainat, luottokorttimaksut ja muut osamaksut yhdeksi suuremmaksi yhdistelylainaksi, voisit saada merkittäviä säästöjä lainojen hallintopalkkioiden ja tilinhoitomaksujen poistuessa. Suuremmalle yhdistelylainalle saa myös todennäköisesti edullisemman lainan koron, kuin pienlainoille.

Miten hyödyn lainojen yhdistämisestä?

Monesti lainoissa ja muissa osamaksuissa on aina kiinteät tilinhoitomaksut ja hallinnointikulut, riippumatta lainan suuruudesta. Kun yhdistät useat pienet lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi, maksat nämä kulut vain yhdestä lainasta. Myös lainan todellinen vuosikorko on yleensä matalampi suuremmissa lainoissa, kuin pienlainoissa, joten voit saada säästöä myös lainan koron osalta.

Rahan säästön lisäksi selkeytät merkittävästi oman talouden hoitoasi. On paljon helpompaa muistaa vain yhden lainan eräpäivä ja maksusuunnitelma, usean erillisen lainan sijaan.

Mitä kannattaa huomioida, kun päätän yhdistää lainani?

Lainojen yhdistämisen tarkoitus on helpottaa omaa taloudentilaa ja tuoda säästöä lainan kuluihin. Tämän takia onkin tärkeää yhdistää lainat vain silloin, jos siitä on oikeasti taloudellista hyötyä. Sopivan yhdistelylainan löydyttyä kannattaa myös kiinnittää huomiota sen kuukausierän suuruuteen. Monesti lainaan valitaan liian lyhyt maksuaika ja täten liian suuri kuukausierä. Tämän takia kannattaakin valita hieman pidempi maksuaika, joka takaa pienemmän kuukausierän suuruuden.

Lainojen yhdistämistä ei kannata jättää liian myöhään. Jos huomaat että nykyiset lainat aiheuttavat maksuvaikeuksia, kannattaa asiaan puuttua heti. Jos tilanne ehtii mennä niin pahaksi että saat maksuhäiriömerkinnän luottotietoihisi, voi yhdistelylainan saaminen sen jälkeen olla jopa täysin mahdotonta.

Kuinka suuri korko yhdistelylainassa on?

Lainojen korko on aina yksilöllinen ja se määräytyy aina asiakkaan tilanteen ja henkilökohtaisten tietojen perusteella. Jokainen pankki ja muu rahoitusyhtiö tekee itse oman riskianalyysin, jonka perusteella lainan korko määräytyy. Yleensä lainan korko on sitä pienempi, mitä suurempaa lainaa haetaan. Tämä johtuu siitä, että suurempia lainoja myöntää yleensä vain kilpailutuksessa mukana olevat pankit. Kauttamme myönnettyjen yhdistelylainojen korot ovat alkaen 4,1 %. Saat oman korkotasosi selville pyytämällä meiltä maksuttomat lainatarjoukset.

Mitä lainoja voin yhdistää?

FiksuLaina.fi palvelussa voit yhdistää mitä tahansa lainoja ja muita osamaksuja aina 60 000 euroon asti. Yhdistämällä vakuudettomat lainasi saat säästöä lainan kuluihin ja selkeyttä oman talouden hallintaasi.

Asuntolainaa ei yleensä kannata ottaa mukaan lainojen yhdistämiseen, sillä yleensä asuntolainojen korko on huomattavasti edullisempi, kuin vakuudettomien lainojen.

Lainojen yhdistäminen voi kannustaa säästämiseen

Lainojen yhdistämisellä voidaan helposti saavuttaa jopa merkittäviä säästöjä kuukausittain. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinulle jää siis enemmän rahaa käteen lainan lyhennyksen jälkeen. Monesti tuo raha käytetään elämiseen, mutta monet ovat laittaneet sen sivuun pahan päivän varalle. Säästäminen onkin aina erittäin fiksua, sillä sen avulla voi selviytyä suurestakin yllättävästä menosta ilman, että joutuisi turvautumaan lisälainan hakemiseen. 

Rahan säästämiseen löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja aina säästötileistä rahastoihin ja suoriin osakeostoihin saakka.

Tietoa palvelustamme:

FiksuLaina.fi (“me”) ei ole lainanantaja, pankki tai rahoitusyhtiö emmekä tarjoa taloudellista neuvontaa tai suosituksia. Me tarjoamme maksuttoman lainojen kilpailutuspalvelun, jossa kaikki luottokelpoiset Suomen kansalaiset voivat kilpailuttaa lainan summille 1000–60.000 euroa. Lainojen maksuajat ovat 1–15 vuotta ja niiden nimellinen vuosikorko vaihtelee välillä 4–20 %. Lainojen kilpailutuspalvelumme ei kata kaikkia Suomessa tarjottavia lainoja. Palvelumme kautta voit kilpailuttaa lainan noin 25 pankin ja muun luotonantajan kesken. Pitääksemme palvelumme täysin ilmaisena, saamme yhteistyökumppaneiltamme palkkion heille ohjatuista asiakkaista. Emme ole vastuussa toimitetuissa lainatarjouksissa mahdollisesti olevista virheistä. Hintatietojen, lainaehtojen ja muun tiedon oikeellisuuden tarkistaminen lainanantajan, pankin tai muun tahon hinnastosta ja käyttöehdoista jää aina asiakkaan vastuulle.
Käyttämällä sivustoa hyväksyt käyttöehtomme ja yksityisyyspolitiikkamme sekä evästeiden käytön.