Usein kysytyt kysymykset:

Voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin ennen lainahakemista tai  lainahakemusta täyttäessäsi.

Lainan hakeminen onnistuu sivuillamme ja on nopeaa ja helppoa, eikä sido vielä mihinkään. (Siirry tästä lainahakemukseen) Et tarvitse verkkopankkitunnuksia lainahakemuksen täyttämiseen. Lainahakemus on sinulle täysin maksuton.

Kun täytät palvelumme lainahakemuksen, saat samalla kertaa lainatarjouksen usealta eri lainantarjoajalta, yhdellä hakemuksella. Teemme yhteistyötä yli 25 pankin ja rahoituslaitoksen kanssa. FiksuLaina.fi palvelun kautta lainan hakeminen parantaa mahdollisuuksia löytää juuri tarpeiseesi sopivaa lainaa.

FiksuLaina.fi palvelusta voit hakea lainaa 1000 – 60.000€, maksuajan ollessa 1 – 15 vuotta. Pankit ja rahoitusyhtiöt arvioivat jokaisen lainanhakijan omien kriteereidensä perusteella ja tekevät päätöksen tarjottavasta lainasummasta. Yleensä kuitenkin hakijalle pyritään tarjoamaan haettua lainasummaa.

Emme suosittele hakemaan lainaa, jos sinulla on pienet tulot tai jos olet työtön. Jos pienituloisuus tai työttömyys on vain väliaikaista, voit oman tahtosi mukaan hakea lainaa. Tuet tai eläkkeen voit merkitä tuloiksi lomakkeeseen. Jokainen lainantarjoaja tekee itsenäisesti päätökset lainatarjouksista. Yleensä hakijalta vaaditaan vähintään 18-vuoden ikää ja säännöllisiä tuloja. Eri pankeilla voi olla erilaisia kriteerejä. Tästäkin syystä kannattaa kysyä tarjous usealta pankilta yhdellä hakemuksella.

Jos ehdit syöttää sähköpostiosoitteesi, sinulle pitäisi tulla muistutus, jonka avulla pääset takaisin hakemukseesi. Voit myös tehdä aina uuden hakemuksen palvelussamme.

Kyllä voitte ja se parantaa myös mahdollisuuksia saada laina. Sinun tulee valita hakemuslomakkeessa “Haen lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa”. Toisen hakijan kanssa haettu laina saattaa mahdollistaa edullisemman lainan koron ja suuremman lainasumman saamisen.

Lainojen yhdistäminen onnistuu helposti. Tällöin voit merkitä lainahakemuksen käyttötarkoitus-kohtaan ”Lainojen yhdistäminen”. Jos sinulle on kertynyt paljon pieniä lainoja, kannattaa ne yhdistää yhdeksi, hinnaltaan edullisemmaksi yhdistelylainaksi.

Et tarvitse. Kaikki lainat joita kauttamme voi hakea ovat täysin vakuudettomia lainoja.

Ei mitään. Palvelumme on täysin maksuton, joten voit huoletta kilpailuttaa lainasi juuri silloin kuin haluat.

Palvelumme ottaa lainahakemuksia vastaan kaikkina viikon päivinä ja kellonaikoina. Voit siis jättää lainahakemuksen palvelussamme milloin vain.

Tämä riippuu hieman siitä, milloin olet lainaa hakenut. Jos haet lainaa arkipäivänä kello 7.00 – 17.00 välisenä aikana, voit saada lainan tilillesi jopa alle 5 minuutissa. Jos haluat tietää enemmän lainapalveluista joista voi saada lainaa heti tilille, löydät kattavan listauksen esimerkiksi kotimaisesta LeijonaLaina.fi palvelusta.